Dave van Leeuwen

Mijn naam is Dave van Leeuwen. Sinds mijn jeugd loopt het coachen, begeleiden en trainen als een rode draad door mijn leven. Vanaf 2006 is mijn bewustwording geactiveerd dat we holistische wezens zijn. We zijn onbewust allemaal met elkaar verbonden.


Sinds 2009 ben ik actief bezig met bewustwording. De verwondering hoe het leven door ons heen stroomt en mogelijkheden biedt of juist blokkeert, het blijft fascineren. Elke dag weer ervaar ik bij mezelf en bij anderen dat het leven meer is dan een verhaal. Dat we zelf onze remmen intrappen of juist loslaten en in de flow zijn. We zijn de schrijvers van ons verhaal.


Sinds 2019 zet ik mij neer als (bewustzijns/relatie/verlangen) coach. Mijn coaching is gebaseerd op levenservaring, intuïtie, bewustzijnsleer, opleidingen, trainingen en workshops die ik de afgelopen 13 jaar heb gevolgd en eigen heb gemaakt.


De voornaamste opleidingen/trainingen die ik gevolgd heb zijn;

  1. 2011 jaartraining voor persoonlijke ontwikkeling. (ASPI)
  2. 2012 de beroepsopleiding voor gezins- en kindercoach (Dreamchild)
  3. 2018 de 9-daagse enneagramtraining “De verandering” (Dreamchild)
  4. 2020 de 4-daagse enneagramtraining “De verdieping” (Dreamchild)

Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd op het vlak van bewustwording.


over mij foto