Lian september 04, 2022

Dave is echt een gedreven waardevolle coach. Hij heeft me in korte tijd veel inzichten gegeven waar ik gelijk wat mee kon. Hoe hij onderbewuste inzichten bewust kan maken is me echt een raadsel maar het voelt enorm bevrijdend. Nu achteraf na de sessie kan ik je zeggen: Het is echt een gemiste kans om niet even geweest te zijn. Ik had het niet willen missen.

Patrick 2

Een aantal jaar geleden benaderde ik Dave voor wat dingen waar mijn geliefde tegenaan liep. Echter in de loop van de tijd en een paar sessies later kwamen we er al snel achter dat ikzelf ook wat belastende patronen had en die wilde ik veranderen. Nu een aantal jaar verder met tussen pauzes heb ik een punt bereikt wat ik eigenlijk nooit had durven dromen, maar wat me wel verder dan ooit heeft gebracht. Het heeft me inzicht, gevoel en verbinding met mezelf gegeven zodat ik beter weer naar mijn gevoel kan luisteren en niet te hard voor mezelf moet wezen. En in de toekomst zal ik hopelijk nog meer progressie maken dankzij Dave, maar dan door mezelf. Ik heb Dave als een sterke duidelijke coach ervaren die er is als je hem nodig hebt.

Gerard

Ik heb je coaching als zeer enthousiast, open en betrokken ervaren. De familie-opstelling gaf veel inzicht. Ook was het fijn dat je opnames stuurde van de persoonlijke geleide meditaties. Ook buiten de sessies om merkte ik dat je veel aandacht en zorg had voor mijn proces en hoe het op dat moment met me ging. Dat waardeer ik en daar ben ik heel dankbaar voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *